WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
menu
Menu
search
Zoeken
0
Onbeperkt
Home - Panasonic -

Lumix DMC-G80

Panasonic Lumix DMC-G80 camera accu, oplader en meer


De Panasonic Lumix DMC-G80 maakt gebruik van speciale batterijen: DMW-BLC12E accu's. De camera wordt geleverd met originele Panasonic accu’s, maar je kan net zo goed de accu’s van DSTE gebruiken, die een stuk goedkoper zijn. Wil je er zeker van zijn dat je nooit met een lege batterij staat, zorg dan dat je altijd minimaal twee batterijen hebt als je ze rechtstreeks in de camera steekt of minimaal vier als je een batterygrip gebruikt.

De batterijen van DSTE staan bekend als zeer betrouwbaar en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je zal geen verschil merken met een originele accu. Heb je ook een acculader nodig, koop dan meteen de bijpassende oplader van DSTE erbij. Met behulp van het autolaadsnoer kan je je accu's zelfs in de auto opladen. Handig als je op reis gaat!

Tevens hebben wij een volledig assortiment aan reinigingsproducten om je Lumix DMC-G80 schoon te maken en schoon te houden.

Hieronder vind je een overzicht met alle producten die je in combinatie met je Panasonic Lumix DMC-G80 camera kan gebruiken:
Bezig met laden...