Producten per merk

Home -

Betaalmethodes

Betaalmethodes

In samenwerking met onze betaalpartners bieden we verschillende betaalmethodes waarmee je je bestelling kan afrekenen. Bij de meeste betaalmethodes wordt de betaling direct aan ons bevestigd. Dit betekent dat je bestelling direct (bij de eerstvolgende mogelijkheid) verzonden wordt. Slechts voor een enkele betaalmethode dien je rekening te houden met een verwerkingstijd of extra kosten.

Onze gehele website, inclusief het betalingsproces, is SSL beveiligd. Alle gegevens die je met ons uitwisselt worden versleuteld verstuurd en kunnen onderweg niet door kwaadwillenden onderschept worden. Zo kun je veilig en vertrouwd bij ons bestellen.

 


In onderstaand overzicht staan de verwerkingstijd die elke betaalmethode met zich meebrengt en eventuele extra kosten die we hiervoor rekenen:       
   
Betaalmethode Betaalkosten Verzending
Bancontact / Mister Cash Gratis Direct
Belfius Direct Net Gratis Direct
Billink - Achteraf betalen €1,00 Direct
Bitcoin Gratis Direct
Creditcard €1,00 Direct
iDeal Gratis Direct
PayPal €1,00 Direct
SOFORT Banking Gratis Direct
Vooraf overmaken (online overboeking vanaf ING) Gratis Direct
Vooraf overmaken (online overboeking) Gratis Volgende werkdag
Vooraf overmaken (overboeking per post) Gratis Na 2-3 werkdagen


Onze bankrekening is NL31INGB0007778862 ten name van KameraMarkt (gebruik deze bankrekening niet voor de betaalmethode Billink / Achteraf betalen).

Verzendkosten voor brievenbuspost starten bij €0,99. Verzending per pakket met track-en-trace kost vanaf €2,99. Dit zijn de tarieven binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen vragen we over het algemeen €1 á €2 meer. Exacte verzendkosten worden getoond zodra je in het winkelwagentje het afleverland selecteert.

Intracommunautaire levering (btw-vrij)
Wil je btw-vrij bestellen, een zogenaamde intracommunautaire levering, dan is dat mogelijk indien je een geldig btw-nummer hebt buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie. De enige mogelijkheid om hier gebruik van te maken, is door vooraf contact met ons op te nemen. Achteraf kunnen wij de btw helaas niet meer terugstorten.