WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
menu
Menu
search
Zoeken
Home -

Wie zijn wij?

Mijn naam is Dirk Jan de Ridder. In april 2013 heb ik KameraMarkt opgericht om medegebruikers van Canon EOS fotocamera's en GoPro videocamera's te voorzien van batterijen. In de loop der tijd heb ik vele merken en ook enkele andere producten kunnen toevoegen.


Naast mijn werk voor KameraMarkt.nl ben ik actief als fotograaf in de militaire luchtvaart. Ik fotografeer met twee Canon EOS 1D Mark IV's en daarnaast heb ik een GoPro HD Hero 4. Mijn foto's worden regelmatig in tijdschriften gepubliceerd van Engeland (AirForces Monthly & Combat Aircraft) tot Japan (Koku Fan), Chili (Vortexx Magazine) en Zuid-Afrika (Global Aviator). Mocht je je afvragen wat en hoe ik fotografeer, bekijk dan eens mijn foto's op FlickrInstagram, mijn website of onderstaand filmpje:

 


Ik verkoop alleen producten en merken die ik zelf gebruik en waarover ik erg tevreden ben. Als je een vraag hebt over een product of over iets anders mag je me altijd mailen op dirkjan@kameramarkt.nl! Tevens ben ik te vinden op LinkedIn en Twitter.


Bedrijfsgegevens
Handelsnaam: KameraMarkt
Opgericht: 1 april 2013
Eigenaar: D.J.S. (Dirk Jan) de Ridder
KvK-nummer: 57540500
BTW-nummer: NL128852276B01
Bankrekening: NL31INGB0007778862
BIC: INGBNL2A